Community

Soms kom je als bedrijf in aanraking met mensen die zich inzetten voor bijzondere initiatieven en nobele projecten. Mensen die je raken. Mensen waarbij je je graag wilt aansluiten. Mensen die je wilt steunen om hun initiatief succesvol te maken.

Rotterdam Fund Racers

Sport verbroedert. Met deze missie organiseert de Stichting Rotterdam Fund Racers (sport)evenementen om geld op te halen voor kanker-gerelateerde goede doelen. Een initiatief van bevriende relaties uit het Rotterdamse bedrijfsleven die vanuit hun hart iets terug willen doen voor de samenleving.

De stichting is voortgekomen uit jarenlange deelname aan het event Alpe d’HuZes. Als sportliefhebber wil Jordex CEO Ruud het uiterste uit dit event halen, wat neerkomt op zoveel mogelijk beklimmingen van die machtige berg. Als zakenman heeft hij de missie deze prestatie om te zetten naar een zo hoog mogelijke sponsoropbrengst.

Lokale sportverenigingen

Buiten werktijd zijn we vaak te vinden in De Kuip en op Het kasteel. We trappen zelf graag een balletje, maar nog liever moedigen we Feyenoord en Sparta aan vanuit onze units. Zij aan zij met onze relaties, zoals echte Rotterdammers dat doen.

Als we dan zelf op het veld staan, doen we dit het liefst bij een club in de buurt. Een club waarmee we zijn opgegroeid en waar ons logo op het shirt en langs de zijlijn prijkt. Al een aantal jaar zijn wij hoofdsponsor van voetbalverenigingen vv Smitshoek en ASWH en hockeyclub HC Barendrecht.

Sinds 2022 hebben wij onze naam ook verbonden aan sv Poortugaal, de voetbalclub hier om de hoek en Volley2Be; waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan.

Chantal Blaak

Chantal Blaak staat al meerdere jaren aan de top van de wielerwereld. Samen met een aantal mooie bedrijven voorzien wij voormalig wereld- en tweevoudig Nederlands kampioen wielrennen van mobiliteit op de weg. Mobiliteit in de meest comfortabele vorm; een elektrische BMW.

Familiehuis Daniel den Hoed

Omdat de Daniel den Hoed-Kliniek in 2018 naar Rotterdam centrum verhuisde, is er in 2021 een nieuw familiehuis geopend tegenover het Erasmus MC. Wij hebben twee van de kamers mogen sponsoren zodat familieleden van kankerpatiënten dicht bij elkaar blijven tijdens ziekte en behandeling. Familiehuis Daniel den Hoed biedt familieleden van kankerpatiënten tijdelijk een warm "tweede thuis".

Wij gebruiken cookies. Learn more