Dé onmisbare schakel in de logistieke keten

Waar dan ook ter wereld; vervoer over de weg is een onmisbare schakel in de logistieke keten. Wij houden van het logistieke schaakspel dat landtransport symboliseert. Je hebt er te maken met vele variabelen die in nauwe relatie met elkaar fungeren én het logistieke succes bepalen.

Door onze expertise op intermodaal transport, schrijden wij onze service over individuele weg-, rail of binnenvaarttransporten. Tegenwoordig vereist transport meer dan alleen de goederen op de juiste truck, trein of boot zetten. Hier komen onze ervaring en kennis van pas. Het spreekt voor zich dat wij jou kunnen assisteren met een integraal logistiek plan om jouw goederen van en naar het achterland (of verder) te krijgen.

Wij kijken naar de mogelijkheden, transportkosten en de snelheid en stemmen op deze basis het meest gunstige vervoerstraject op. Zo kunnen wij toegevoegde waarde bieden aan jouw projecten door het voor- en natransport uit te voeren via barge, trein of truck.

We coördineren alle op- en overslag op of rond de terminal én vanzelfsprekend, Jordex verzorgt alle administratieve zaken én lokale wet- en regelgeving. Met bijna 35 jaar ervaring kennen wij het Europese achterland uit ons hoofd. Laat ons transportteam jouw goederen naar de juiste bestemming navigeren.

Wij gebruiken cookies. Learn more