Jouw goederen zijn ons bestaansrecht

Een zeevrachtspecialist zien wij als een keurmerk dat je niet zomaar claimt. Wij claimen het. Maar… dat is dan ook niet zomaar. Het is een gevolg van onze jarenlange successen, het constante serviceniveau en de intensieve samenwerking met nagenoeg alle rederijen wereldwijd en een netwerk van logistieke partners.

Van FCL of LCL tot projectlading of breakbulk. Wij helpen jou graag om de beste route over zee te bepalen. De intensieve samenwerking met alle rederijen en het netwerk van logistieke partners over de hele wereld bieden ons de handvatten om de wereld te veroveren.

Wij vervoeren volle containers (FCL) naar bijna elke haven ter wereld, met uitrol naar vele binnenlandse bestemmingen. Wij beseffen dat goederen pas geld opleveren bij aankomst op de juiste plek. Daarom presenteren wij onze door-to-door-service. Om jou en jouw partners te ontlasten in het lokale transport op de bestemming.

Efficiëntie en servicegericht werken staan bij ons hoog in het vaandel. Hoe overzichtelijker het is om jouw volle container op de bestemming te krijgen, hoe groter het verschil is dat wij als expert in Global Transport Management kunnen maken.

Moving your business forward

Incoterms 2020

De International Commercial Terms zijn wereldwijd bekend als ICC Incoterms. In 1936 zijn ze in het leven geroepen om de rechten en plichten van de koper en verkoper bij internationale handel weer te geven. De Incoterms 2020 in een handig overzicht? Laat jouw gegevens achter en ontvang de hand-out per post.

Wij gebruiken cookies. Learn more