Werken bij Jordex

Bij Jordex wordt jouw inzet écht gezien en gewaardeerd. We zijn een vitaal en hecht familiebedrijf met een informele werksfeer, korte lijnen en oog voor elkaar.

We kennen geen grenzen, denken altijd in mogelijkheden. Want alleen zo kunnen we groeien zoals we de laatste jaren hebben gedaan; vijf nieuwe kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Abu Dhabi en Dubai en een verdubbeling van het aantal medewerkers.

Om het beste uit onze mensen te halen, bieden wij de juiste omstandigheden. Zo kun je small group trainingen volgen in onze eigen sportschool, genieten van een gezonde lunch en sluiten we de werkweek graag af met een gezellige borrel op vrijdagmiddag.

Bij Jordex krijg je niet alleen nieuwe collega's, maar ook vrienden. Er zijn weinig bedrijven waar collega's elkaar zo graag buiten werktijd zien. Maar wees voorbereid; onze klanten verwachten een upgrade van economy naar business class en dus zoeken wij mensen die constant op zoek zijn naar verbetering.

Wil jij onderdeel uitmaken van Team Jordex? Bekijk dan onze vacatures en stagemogelijkheden en wie weet hebben wij een leuke nieuwe uitdaging voor je!

Wij gebruiken cookies. Learn more