Jordex Customs & Compliance

Experts waarop je kunt rekenen

Begin 2022 zijn we gestart met Jordex Customs & Compliance. Een uitbreiding op het Jordex dienstenpakket met een onafhankelijk en nauwkeurig team dat al jouw douanezaken afhandelt en ook 24/7 beschikbaar is.

Logistiek is de verzamelnaam van alles wat valt onder het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere bestemming. Maar daar blijft het niet bij. Het werkveld kent veel regionale, nationale en/of internationale wet- en regelgeving. Er komen veel administratieve taken bij kijken, zoals het verzorgen van vrachtbrieven, vrijstellingen en het in- en uitklaren van goederen. In Nederland, maar ook wereldwijd via onze deskundige agenten. Wij beschikken over uitstekende contacten bij de douane en de juiste programma’s voor het elektronisch afhandelen van alle douaneformaliteiten. Jij vindt het misschien gedoe en tijdrovend? JCC doet het graag!

Onze douaneprofessionals beschikken over de kennis, kunde en vergunningen om jouw import en export volgens alle geldende regels te laten verlopen. Zij kennen de procedures, zorgen voor alle benodigde documenten en handelen al jouw douanezaken tijdig af om jou te ontzorgen.

Contact

Kleidijk 90d
3161 EK Rhoon
Nederland

Wij gebruiken cookies. Learn more