Sociale betrokkenheid

Jordex streeft naar ondernemerschap waarbij er een balans is tussen ‘People, Planet en Profit’.

People

Enthousiasme, plezier en toegankelijkheid, dat zijn de hoekstenen van ons bestaan. Als bedrijf zijn we niet alleen gebaat bij fitte medewerkers, maar vooral bij gelukkige medewerkers. Bij Jordex vinden we gezond leven erg van belang. Sporten wordt laagdrempelig gemaakt door een eigen sportschool. Hier kunnen medewerkers onder professionele begeleiding trainen. Het verbindt, verbroedert en vergroot de saamhorigheid op de werkvloer. De brasserie biedt een prettige omgeving om van gezonde, bewuste en verse voeding te genieten. Aan tijd voor ontspanning op kantoor wordt ook gedacht; een stoelmassage, relaxende sportsessie tijdens werk (via fit20) of gezellig een borrel in de "Jordex bar".

Planet

Met het oog op een gezonde toekomst voor de volgende generaties dragen wij graag bij aan het groen kleuren van de maatschappij. Ons kantoor is ingericht op een ‘groene’ bedrijfsvoering. Gebruik van gas, water en licht wordt beperkt. Paperless werken wordt juist gestimuleerd op de werkvloer. Met een groot elektrisch wagenpark proberen wij op onze beurt de uitstoot van CO2 terug te dringen. De 177 zonnepanelen op ons pand leveren energie op voor ons elektrische wagenpark en kantoorpanden, waarmee we bijdragen aan een beter milieu.

Profit

Maatschappelijke betrokkenheid gaat ons allemaal aan. Wij stellen onze medemens graag in de gelegenheid zichzelf te ontplooien en ervaring op te doen voor de toekomst. Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires van diverse opleidingen tijdens hun (afstudeer)stage. Bij behoeften trainen we onze eigen medewerkers via verschillende cursussen in het volwassenenonderwijs. Sporters van lokale verenigingen bieden wij de juiste omstandigheden om de beste prestaties neer te zetten door middel van het sponsoren van diverse lokale verenigingen.

Ontdek waar we ons aan verbinden en ons voor inzetten. Bekijk onze community!

Wij gebruiken cookies. Learn more