Jordex Projects & Chartering

Maatwerk als standaard

Het werkveld binnen de projectlogistiek is er Ă©Ă©n dat uitdagend kan worden genoemd. Ieder project is uniek door zijn eigen combinatie van eisen die bepaald worden door het soort goederen, de dimensies van de producten, de transportroute en de meest geschikte vervoersoplossing. Dat verdient maatwerk.

Het identificeren en begeleiden van een project met alle bijbehorende complexiteit is een kunst op zich. Daar zijn wij bij JPC, kort voor Jordex Projects & Chartering, erg bekend mee. Wij bezitten expertise en specialisme in deze tak van sport en kunnen jouw wensen vervullen. Met een eigen heavy lift terminal en een inland terminal zijn wij niet alleen vertegenwoordigd in de haven van Rotterdam, maar er ook daadwerkelijk aanwezig.

Deze kennis en ervaring passen wij graag wereldwijd toe. In West-Europa kunnen wij de rol als haven- en scheepsagent op ons nemen en bieden wij het verzorgen van betrouwbare op- en overslagservices aan. Wanneer gewenst is, bieden wij aanvullend 24/7 inspectie- en supervisieservices aan. Jij kiest voor Jordex en krijgt onze expertise en hoogwaardige dienstverlening vanuit Rotterdam terug.

Contact

Kleidijk 90
3161 EK Rhoon
Nederland

Wij gebruiken cookies. Learn more