Jordex Group

Zeven verschillende kantoren in vijf wereldwijde metropolen met ieder hun eigen tak van (tran)sport. Wat begon als Jordex Shipping & Forwarding is uitgegroeid tot de Jordex Group!

Jordex Shipping & Forwarding, Rotterdam – 1987
Hét Jordex kantoor waar het in 1987 allemaal mee begon. Gevestigd in de grootste haven van Europa zijn wij van oorsprong gespecialiseerd in transport per zeevracht. Met CEO Ruud Maaskant vanaf 2007 alleen aan het roer werd er een nieuwe koers gezet. Een koers die leidde tot het aanboren van andere markten en modaliteiten. Grenzen werden verlegd en nieuwe samenwerkingen ontstonden met als resultaat: de Jordex Group.

Jordex Global, Abu Dhabi en Dubai – 2015
Acht jaar geleden bracht Jordex tientallen jaren ervaring vanuit Nederland naar het Midden-Oosten, Abu Dhabi. Een regio die door haar gunstige ligging en veelbelovende ontwikkelingen niet meer weg te denken is als logistieke hub voor internationale handel. Begin 2020 is een tweede kantoor geopend in Dubai. Beide kantoreren opereren onder leiding van Coen van der Laan.

Jordex Air Cargo, Amsterdam – 2019
Jordex Air Cargo (JAC) bracht onze Sales Manager Jan Dits naar een stad waar hij als echte Rotterdammer nooit gedacht had te zullen belanden. Met een kantoor op een steenworp van Schiphol zijn we niet alleen dicht bij de plek waarvandaan we de wereld kunnen veroveren, maar zijn we er ook fysiek vertegenwoordigd. Snel, betrouwbaar en nauwkeurig is niet alleen toepasselijk voor de modaliteit luchtvracht, maar ook voor het team van JAC. Vorig jaar was ze de grote nieuwkomer in IATA Top 100.

Jordex Projects & Chartering, Rotterdam – 2020
Zakenpartners Gerben Langstraat en Rory Lems, die eerder al succes hebben geboekt als collega’s, zijn in de zomer van 2020 samen de uitdaging aangegaan en gestart met Jordex Projects & Chartering (JPC). Het werkveld binnen de projectlogistiek is er één die uitdagend kan worden genoemd. Ieder project is uniek. Dat verdient maatwerk en kennis, én laat dat nu net iets zijn waar de mannen van JPC goed in zijn. Sinds 2022 beschikt JPC ook over een eigen heavy lift terminal aan de Maas; Novadock.

Jordex Customs & Compliance, Rotterdam - 2022
Begin 2022 jaar hebben we de stap gezet naar een eigen onafhankelijk douanekantoor. Jordex Customs & Compliance (JCC) is een uitbreiding op het Jordex dienstenpakket die alle douanezaken afhandelt. Het eerste jaar heeft JCC onder leiding van Dennis den Rooijen afgesloten met ruim 25.000 aangiften. Uniek voor een douanekantoor is dat JCC een 24/7 bereikbaarheidsdienst heeft.

Jordex Shipping & Forwarding Belgium, Antwerpen - 2024
Met de komst van Jordex Shipping & Forwarding Belgium versterken wij onze aanwezigheid in de bruisende logistieke hotspot Antwerpen. Met de Rotterdamse mentaliteit en de Belgische bescheidenheid van Tom Roeymans en zijn team maken we het verschil.

Wij gebruiken cookies. Learn more