Geplaatst op:

Beursagenda MENA voorjaar 2019

Vanaf eind januari is er in de MENA-regio (Middle East and North Africa, Midden-Oosten en Noord-Afrika) weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet.

Gulfood, Dubai - 17 t/m 21 februari 2019De Gulfood is β€˜s werelds grootste food en beverage beurs. Dit jaar viert de beurs haar 24ste editie. Het jaarlijkse evenement is de tentoonstelling die de food en beverage handel in meer dan 120 landen bevordert op het gebied van smaak, innovatie en trends. Kijk voor meer informatie op www.gulfood.com.

AgraME, Dubai - 5 t/m 7 maart 2019AgraME is een internationaal B2B evenement met een focus op pluimvee, aquacultuur, horticultuur en innovatieve landbouwmachines en -technologie. Bezoekers komen van elk continent om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Kijk voor meer informatie op www.agramiddleeast.com.

Africa Food Manufacturing, Egypte; Cairo - 7 t/m 9 april 2019Het jaarlijkse evenement in Cairo, de Africa Food Manufacturing, is leidend op het gebied van voedselverwerkingindustrie. Het vertegenwoordigt diverse scala’s van verpakkingen en verwerkingsoplossingen wereldwijd. Het biedt een unieke mogelijkheid voor de hele regio om te vergaderen, netwerken, onderhandelen en zaken te doen. Kijk voor meer informatie op www.africa-foodmanufacturing.com.

Agro Food Oman, Muscat - 22 t/m 24 april 2019Agro Food Oman is gericht op de agricultuur en visserij in het land. Veel verschillende sectoren worden vertegenwoordigd waaronder machines, foodprocessing, (halal) voedsel en producten, visserij, kassenbouw, farming technologie en omgevingsmanagement. Ook vanuit Nederland zal er een focus zijn op deze beurs met een Holland Paviljoen. Kijk voor meer informatie op http://www.agro-oman.com//.

Iran Oil Show, Iran; Tehran - 1 t/m 4 mei 2019Voor de 24ste keer houdt Iran een internationale show voor verschillende sectoren als olie, gas, raffinage en petrochemische sector. Dankzij de diversiteit en het aantal deelnemers is dit evenement één van de belangrijkste olie en gas gebeurtenissen in de wereld. Kijk voor meer informatie op www.iran-oilshow.ir/English.

Iran Agro, Tehran, Iran – 18 t/m 21 juni 2019De Iran Agro wordt voor de 26ste keer georganiseerd in Tehran International Fairgrounds door de specialisten van de β€˜German trade show’ en hun Iraanse partner Palar Samaneh. Nu de internationale sancties tegen Iran zijn versoepeld, is de verwachting dat de Iraanse agro-industrie een flinke groei zal doormaken. Kijk voor meer informatie op www.iran-agro.com.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more