Geplaatst op:

Beursagenda Midden-Oosten najaar 2016

Vanaf september zijn er in de MENA regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

3 - 6 september 2016 – Iran Green Trade Fair – Tehran De Iran Green Trade Fair wordt georganiseerd vanuit de Nederlandse HPP Exhibitions. Meer dan 70 bedrijven, met voornamelijk een Nederlandse achtergrond, zullen hierbij aanwezig zijn. Deze beurs is erop gericht om de internationale en Iraanse tuinbouwindustrie samen te brengen. Kijk voor meer informatie op: http://www.hppexhibitions.com/horticulture/2016/iran/?page=vis.

2 – 5 oktober 2016 - Saudi Agriculture 2016 – Riyadh Al 34 jaar wordt deze agricultuurbeurs in Saoedi-ArabiΓ« gehouden. Veel Nederlandse bedrijven staan al jaren op deze beurs. Het wordt tegelijk gehouden met de Saudi Agro-Food en Saudi Food Pack. Dit jaar zal de focus meer liggen op de organische agricultuur. Kijk voor meer informatie op: http://saudi-agriculture.com/.

18 - 21 oktober 2016 – IRANIMEX 2016 – Kish Island De Iran International Maritime Industries Exhibition is de enige maritieme beurs in Iran en wordt voor de 18e keer gehouden. Nu de sancties zijn opgeschort, is de interesse in deze beurs toegenomen en zal er een Holland Paviljoen aanwezig zijn. Europoort Rotterdam is de officiΓ«le partner van deze beurs. Het wordt gehouden op Kish Island (Kish Economic Free Zone), wat reizen voor internationale bezoekers een stuk makkelijker maakt. Kijk voor meer informatie op: http://iranimex.ir/portal/en-US?Page=en_MainPage.

27 – 30 oktober - IRANPLEX – Tehran Van 23 t/m 30 oktober vindt de Iranplex plaats in Tehran. Deze beurs staat in het teken van (pluim-) vee, zuivel en alles wat hierbij komt kijken. Kijk voor meer informatie op: http://en.miladgroup.net/t-7/7/.

7 – 10 november – ADIPEC – Abu Dhabi De Adipec is de grootste olie- en gasbeurs en -conferentie van het Midden-Oosten die jaarlijks in Abu Dhabi wordt gehouden. Meer dan 2.000 bedrijven zullen dit jaar deelnemen met een stand. Kijk voor meer informatie op: https://www.adipec.com/.

7 - 9 november - Gulfood Manufacturing – Dubai Gelijktijdig met de Adipec wordt de Gulfood Manufacturing in Dubai gehouden. Deze beurs staat in het teken van verpakkingen en ingrediΓ«nten voor de voedselindustrie. Kijk voor mee informatie op: http://www.gulfoodmanufacturing.com/.

21 – 24 november - Big 5 – Dubai De Big 5 is de grootste bouw- en constructiebeurs in het Midden-Oosten die vanuit diverse uithoeken goed wordt bezocht. Kijk voor meer informatie op: https://www.thebig5.ae/.

30 november – 3 december 2016 - Growtech Eurasia 2016 - Antalya De jaarlijks Growtech Eurasia wordt gehouden in Antalya en is gefocust op tuinbouw en materialen en technologieΓ«n in de agro-industrie. Kijk voor meer informatie: http://growtech.com.tr/en/.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more