Geplaatst op:

Beursagenda Midden-Oosten voorjaar 2017

Vanaf eind januari is er in de MENA-regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

30 januari t/m 2 februari 2017 - Arab Health - Dubai De Arab Health is de grootste medische beurs uit het Midden-Oosten. Meer dan 70 bedrijven uit de gezondheidszorg zullen hierbij aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie op: http://www.arabhealthonline.com/

26 februari t/m 2 maart 2017 - Gulfood - Dubai De Gulfood is werelds grootste food & beverage beurs. Dit jaar viert de beurs haar 22e editie. Het tweejaarlijkse evenement is de tentoonstelling die de food & beverage handel in meer dan 120 landen bevordert op het gebied van smaak, innovatie en trends. Kijk voor meer informatie op: http://www.gulfood.com/.

10 april t/m 12 april 2017 - AgraME - Dubai AgraME is de tentoonstelling welke het groeipad in de MENA-regio centraal stelt. Met een breed scala van producten uit de landbouw, gevogelte, vee en zuivel zijn er 300 exposanten aanwezig uit 22 landen, waaronder uit Nederland. Kijk voor meer informatie op: http://www.agramiddleeast.com/.

6 mei t/m 9 mei 2017 - Iran Oil Show - Tehran, Iran Voor de 22e keer houdt Iran ook dit jaar een internationale olie show voor verschillende sectoren als olie, gas, raffinage en petrochemische sector. Dankzij de diversiteit en het aantal deelnemers is dit evenement één van de belangrijkste olie en gas gebeurtenissen in de wereld. Kijk voor meer informatie op: http://iran-oilshow.ir/English/.

22 mei t/m 25 mei - Iran Agro - Tehran, Iran De Iran Agro is het agrarische evenement welke voor de 24e keer georganiseerd wordt in Tehran International Fairgrounds, door de specialisten van de β€˜German trade show’ en hun Iraanse partners Palar Samaneh. Nu de internationale sancties tegen Iran worden opgeheven zal de Iraanse agro-industrie profiteren van de enorme investeringen, waar de Iraanse import van agrarische machines en uitrusting in 2015, 234 miljoen bedroeg. Kijk voor meer informatie: http://www.iran-agro.com/5866.html.

Bent u van plan één van de bovenstaande beurzen te bezoeken of heeft u suggesties over andere interessante beurzen? Wij horen het graag en verdiepen ons met veel genoegen in uw vraagstukken.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more