Geplaatst op:

Countdown tot de Wereldhavendagen 2023

Morgen, vrijdag 1 september, gaan de Wereldhavendagen in Rotterdam weer van start. Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland trekt niet alleen honderdduizenden bezoekers, maar ook Jordex!

Het eerste weekend van september staat Rotterdam weer in het teken van de Wereldhavendagen. Met de vele activiteiten op de kade, demonstraties op het water en excursies weet het publiek ieder jaar massaal de weg te vinden naar het evenementengebied rondom de Erasmusbrug.

Ook binnen Jordex maakt dit evenement onderdeel uit van het relatieprogramma. Dit jaar maken we op zaterdagmiddag 2 september een vaartocht rondom het festivalterrein, langs onze terminal Novadock in Vlaardingen en door de haven. We vertrekken om 12 uur en meren rond 17 uur weer aan. Lijkt het je leuk om mee te varen? Geef dit dan aan bij jouw Jordex contactpersoon!

Binnen ons relatieprogramma organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen, omdat we graag een persoonlijke relatie opbouwen met onze relaties. Bij het selecteren van deze evenementen zorgen we voor een variatie aan verschillende soorten evenementen, die met name sport en haven gerelateerd zijn.

Wij gebruiken cookies. Learn more