Geplaatst op:

Countdown tot de Wereldhavendagen 2023

Morgen, vrijdag 1 september, gaan de Wereldhavendagen in Rotterdam weer van start. Het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland trekt niet alleen honderdduizenden bezoekers, maar ook Jordex!

Het eerste weekend van september staat Rotterdam weer in het teken van de Wereldhavendagen. Met de vele activiteiten op de kade, demonstraties op het water en excursies weet het publiek ieder jaar massaal de weg te vinden naar het evenementengebied rondom de Erasmusbrug.

Ook binnen Jordex maakt dit evenement onderdeel uit van het relatieprogramma. Dit jaar maken we op zaterdagmiddag 2 september een vaartocht rondom het festivalterrein, langs onze terminal Novadock in Vlaardingen en door de haven. We vertrekken om 12 uur en meren rond 17 uur weer aan. Lijkt het je leuk om mee te varen? Geef dit dan aan bij jouw Jordex contactpersoon!

Binnen ons relatieprogramma organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen, omdat we graag een persoonlijke relatie opbouwen met onze relaties. Bij het selecteren van deze evenementen zorgen we voor een variatie aan verschillende soorten evenementen, die met name sport en haven gerelateerd zijn.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more