Geplaatst op:

G20 meeting

Op 4 en 5 september 2016 vindt de G20 meeting plaats in Hangzhou City in China. De G20 is een internationaal forum voor de ministers van financiën en voorzitters van centrale banken. De groep van 20 bestaat uit 19 landen met de grootste economieën en de Europese Unie.

Om de veiligheidsmaatregelen te handhaven, worden er de komende periode extra controles uitgevoerd op producties en verkeer. Deze veiligheidsmaatregelingen rond de G20 meeting kunnen de komende tijd invloed hebben op uw import- en exportzendingen. Vooral in de havens van Shanghai en Ningbo zal het drukker zijn dan normaal, wat kan resulteren in vertragingen.

Wij informeren u graag over de gevolgen die de G20 meeting met zich meebrengt:

  • In een straal van 200 km zullen de nodige fabrieken sluiten of op 50% werken van juni t/m september 2016.

  • Vanaf 1 augustus 2016 zal de productie op chemicaliën stopgezet worden en mogen deze niet vervoerd worden.

  • Vanaf 24 augustus t/m 6 september 2016 zullen er geen goederen vervoerd worden in Hangzhou.

  • Verschepingen geladen buiten Hangzhou voor laadhaven Shanghai of Ningbo zullen minder last hebben van de veiligheidsmaatregelen.

Voor meer specifieke informatie met betrekking tot uw zending adviseren wij u om ook contact met uw leverancier/klant in Hangzhou en omgeving op te nemen.

Uiteraard houden wij ook contact, via onze lokale agenten, met de leveranciers/klanten in Hangzhou en informeren wij u met de laatste updates indien van toepassing.

Voor overige vragen kunt u terecht bij uw bekende contactpersoon binnen Jordex.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen Israël.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more