Geplaatst op:

Gulfood 2023

Ook dit jaar kijken wij met succes terug op het bezoek aan de Gulfood, de meest toonaangevende internationale vakbeurs voor voedingsmiddelen, non-alcoholische dranken en gerelateerde sectoren. Het is een jaarlijks terugkerend event, maar door de internationale belangstelling voor ons ook nog steeds overweldigend. De Gulfood is 's werelds grootste voedingsbeurs in Dubai waarbij wij van alles te weten komen over onze klanten en hun producten. Zij tonen namelijk de nieuwste producten en diensten op het gebied van voedsel en dranken. Met plezier proeven wij hier de nieuwe gerechten en komen wij alles te weten over de nieuwste culinaire trends.

Met een team van 6 collega’s hebben wij een week lang doorgebracht in Verenigde Arabische Emiraten. Niet alleen voor de Gulfood, maar om ook een bezoek te brengen aan onze kantoren in Dubai en Abu Dhabi. Een perfecte combinatie!

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more