Geplaatst op:

Incoterms nu in Jordex app

Bij het maken van een boeking wordt er vaak om de Incoterms gevraagd, maar het is niet altijd makkelijk om te bepalen welke u moet gebruiken.Β Wij hebben ze in onzeΒ app opgenomen, zodat u ze altijd en overal bij de hand heeft!

De Incoterms zijn de internationale leveringsvoorwaarden voor het transport van goederen. Ze geven de rechten en plichten van koper en verkoper weer bij het leveren van de goederen m.b.t. het transport, de verzekeringen, vergunningen en douaneformaliteiten.

De Incoterms geven antwoord op de onderstaande vragen;

Wat zijn de verplichtingen van de verkoper en van de koper?
Wie verzorgt het transport en tot waar?
Wie zorgt er voor de verzekeringen, de vergunningen, de machtigingen en andere formaliteiten?
Wanneer gaan de risico's en de kosten van de levering over van de verkoper naar de koper (critical point)?

In de Jordex app vindt u zowel het schema van de Incoterms als een uitgebreide uitleg. Klik op de onderstaande link om de app te downloaden.

β€˜Jordex Track&Trace’ in de App Store – iTunes – Apple β€˜Jordex Track&Trace’ in deGoogle Play Store – Android

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more