Geplaatst op:

JIT weetjes

Wist je dat je in JIT alle gegevens kunt exporteren naar Excel en kunt chatten met je accountmanager? Wij zetten alle weetjes op een rij.

Wist je dat…

…je via JIT zowel een nieuwe quote als booking kunt aanvragen door bovenin de menubalk te klikken op β€˜new’? ...je een sprankelende presentatie bij jou op kantoor kunt krijgen van onze specialisten? …je het shipment overzicht kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur en je op deze manier je eigen overzicht creΓ«ert en JIT deze ook onthoudt? …je alle informatie kunt exporteren naar Excel en je een mail ontvangt met een Excelbestand? …aan de linkerkant bij shipment details alle belangrijkste status events worden weergegeven bij routing en je de zending zo stap voor stap kunt volgen? …je kunt chatten met jouw accountmanager? …je belangrijke documenten nu zelf in het juiste dossier kunt uploaden of downloaden? …je via analytics je eigen je logistieke proces kunt beheren aan de hand van het data dashboard? ...wanneer je meer informatie over JIT wilt ontvangen je onderstaand contactformulier kunt invullen wij contact met je zullen opnemen?

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more