Geplaatst op:

Jordex Air Cargo stijgt in ranglijst luchtvracht

Met een volumestijging van 27%, wat goed is voor bijna 300 ton, is ons luchtvrachtkantoor tien plaatsen gestegen van de 76ste naar de 66ste plaats in de International Air Transport Association (IATA) top-100.

Nieuwsblad Transport (NT) brengt één keer per jaar de IATA Top 100 uit. Een ranking op basis van vertrouwelijke marktgegevens in de luchtvrachtsector. Het Nederlandse vakblad over transport, logistiek en distributie beoordeelt de top 100 op basis van het betalingsverkeer en de onderliggende exportvolumes tussen de expediteurs en de bij de International Air Transport Association (IATA) aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

De groei die het team van Jordex Air Cargo heeft bewerkstelligd zit hem voornamelijk in perishables, projectlading, automotive en dairy producten. Met deze volumes wordt de inkoopkracht versterkt en daarmee gepaard, de verkoopkracht.

Wij bedanken onze klanten en waardevolle partners voor de bijdrage aan deze prachtige winst binnen een tijdsbestek van drie jaar en kijken uit naar een prettige voortzetting!

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more