Geplaatst op:

Jordex Air Cargo tekent Best Effort verklaring

Sinds januari 2021 werken afhandelaren op Amsterdam Schiphol met het digitaal vooraanmelden van lokale exportvracht. Ook Jordex Air Cargo is koploper binnen deze digitalisering.

Deze digitalisering is in het leven geroepen om het proces van aanvoer, administratief verwerken en lossen en laden van exportgoederen op de luchthaven efficiΓ«nter, duurzamer, veiliger en betrouwbaarder in te richten.

Jordex Air Cargo is trots hier aan bij te kunnen dragen. Aldus General Manager Jan Dits: β€œAls Jordex geloven wij in een digitale en efficiΓ«nte werkwijze. Wij dragen daarom dan ook graag bij aan de verdere digitalisering en optimalisering van Schiphol. Uiteindelijk komt dit ten goede aan de service die wij kunnen leveren aan onze klanten. Een goede stap dus naar duurzamer en efficiΓ«nter werken met een betere serviceverlening.”

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more