Geplaatst op:

Jordex Customs & Compliance bestaat 1 jaar

Ze zijn scherp, snel en toegewijd. Het team van JCC werkt in shifts zodat ze 24/7 bereikbaar zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze het snelst groeiende kantoor binnen de Jordex Group.

Begin vorig jaar zijn we gestart met Jordex Customs & Compliance. Een uitbreiding op het Jordex dienstenpakket met een onafhankelijk en nauwkeurig team dat alle douanezaken afhandelt. Wat begon met drie man, is inmiddels uitgegroeid tot een team van zeven man sterk en een aantal vacatures dat nog in te vullen is. Het jaar 2022 hebben ze afgesloten met maar liefst meer dan 25.000 aangiften.

Om hun klanten die veelal actief zijn in de olie, veterinaire en maritieme industrie nog beter te kunnen ondersteunen hebben we een nieuw concept gelanceerd; Operationeel Customs Support (OCS). Dit gaat verder dan alleen douaneafhandeling. Het sluit naadloos aan op het operationele proces. Hun klanten bewegen zich in internationale branches die dag en nacht actief zijn. Het team van JCC is daarom ook 24/7 operationeel.

Wil je kennis maken met JCC? Dan kun je contact opnemen met onze enthousiaste Supervisor Customs and Compliance Dennis den Rooijen.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more