Geplaatst op:

Jordex Global lid van branchevereniging

Jordex Global Abu Dhabi is sinds kort aangesloten bij The National Association Freight and Logistics (NAFL): een  branchevereniging voor expediteurs in de Verenigde Arabische Emiraten. Naast het ondersteunen van lokale forwarders, organiseren zij ook trainingen en evenementen om kennis uit te wisselen (vergelijkbaar met de FENEX in Nederland).

De NAFL is in 1992 opgericht in Dubai en lid van de FIATA, the International Federation of Freight Forwarders Associations, die gestationeerd is in Zürich (Zwitserland). Vanaf de oprichting is het ledenaantal gestegen en heeft de NAFL haar activiteiten en invloeden versterkt en daarmee een leidende positie weten te bemachtigen in de regio.

Met Jordex Global, als lid van de NAFL, bent u als verlader goed vertegenwoordigd. Mocht u vragen hebben over export of import in de Gulf Council Cooperation regio of de Verenigde Arabische Emiraten, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon binnen Jordex of direct met Jordex Global.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen Israël.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more