Geplaatst op:

Knallen door de haven tijdens Harbour Run

Beklimmen van containers, tijgeren onder prikkeldraad door en hordelopen over dranghekken. Deze obstakels maakten afgelopen zondag onder andere onderdeel uit van het Harbour Run parcour.

Voor alweer het zesde jaar op rij was de Rotterdamse haven het decor voor de 6 of 10 km lange obstakelrun met maar liefst 25 obstakels over de kades en haventerreinen van Europa’s grootste haven. Op de terreinen waar normaal gesproken alleen havenarbeiders toegang hebben, liep het afgelopen zondag vol met sportieve mensen, waaronder 17 sportievelingen van Jordex. Stuk voor stuk hebben de meesten een betere prestatie neergezet dan vorig jaar.

Naast dat het hard werken is, brengt het evenement één en al gezelligheid met zich mee. De zes muziekzones met onder andere een shantykoor, drumband, DJ en drumfanfare creëren een toffe setting in combinatie met de verschillende obstakels. Wij kijken terug op een leuke, sportieve dag!

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more