Geplaatst op:

Met een kabelbaan over de Coolsingel?

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen kun je met een zipline van de Bijenkorf, over de Coolsingel, naar het WTC. Stap van het randje van de Bijenkorf en laat u langzaam via een katrol van het ene punt naar het andere punt glijden.

Het is zowel een ode aan de toekomst, waarin alle daken met elkaar verbonden kunnen worden, als aan het verleden. In de jaren zeventig was er ook een tijdelijke kabelbaan boven de Coolsingel.

Met de zipline over de Coolsingel duurt 10 minuten en er kunnen dagelijks ongeveer zesendertig mensen mee. Het kost 50 euro. Wie een Dakpas heeft, betaalt 45 euro. De Rotterdamse Dakendagen vinden dit jaar plaats van 31 mei tot en met 2 juni.

Tijdens dit event stellen meer dan zestig daken zich open voor activiteiten, tours en evenementen. Voor jong en oud is er van alles te beleven! Kijk voor meer info op www.rotterdamsedakendagen.nl.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more