Geplaatst op:

Met Sparta naar de Eredivisie

Sparta Rotterdam schreef vorige week de titel van de Jupiler League op haar naam. Daarmee keert de Rotterdamse club terug in de Eredivisie en wij gaan met hen mee!

Sparta won maandagavond 11 april met 3-1 van Jong Ajax. Ze stelden hiermee niet alleen een plek in de Eredivisie veilig, maar werden ook kampioen in de Jupiler League.

Sparta heeft 10 punten voorsprong en is - ondanks dat er nog drie duels gespeeld Β moeten worden - niet meer in te halen door de concurrentie.

Als voetballiefhebber en trouwe Sparta fan hebben wij ook volgend jaar weer een business loge in het Sparta Stadion β€˜Het Kasteel’. Wij zouden het erg leuk vinden u te mogen ontvangen in onze loge voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. Het competitieprogramma is nog niet bekend, maar mocht u al een specifieke wedstrijd in gedachten hebben, dan kunt u dat aangeven bij uw Jordex contactpersoon.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more