Geplaatst op:

Ontmoet ons op de Breakbulk Europe!

Niet alleen een mooie kans voor de stad, maar ook voor de mannen van Jordex Projects and Chartering (JPC); de Breakbulk Europe wordt dit jaar voor het eerst in Rotterdam georganiseerd.

De Breakbulk Europe is de grootste beurs voor projectlading, breakbulk (stukgoed) en heavy lift. Het trekt duizenden havenprofessionals uit meer dan honderd landen naar de stad en bevestigt de ambitie van Port of Rotterdam om naast de grootste overslaghaven van Europa ook dé breakbulk haven van Europa te worden.

Een logische plek voor Gerben en Rory om het in eind 2020 opgerichte Jordex kantoor JPC te vestigen. De zakenpartners die eerder al succes hebben geboekt als collega’s, zijn de uitdaging samen aangegaan. Inmiddels zijn ze verdriedubbeld en hebben ze mooie projecten en klanten op hun naam staan.

Zo hebben ze 18 marine loading arms van in totaal ca. 6800 vrachtton van Azië naar Oost-Afrika verplaatst, twee grote opslagtanks tot aan de opslagruimte getransporteerd en de luchtvracht van twee enorme machineonderdelen van meer dan 15 ton en 6 meter lang naar Dubai afgehandeld.

Rotterdam Ahoy host de beurs. Bezoekers komen binnen via de nieuwe indrukwekkende entree van de evenementlocatie, waarna ze naar de enorme ruimte van zes verbonden hallen kunnen doorlopen. Na twee afgelaste edities wordt de Breakbulk Europe in 2023 waarschijnlijk ook weer in Rotterdam gehouden.

Het evenement is de uitgelegen gelegenheid om in contact te komen met nieuwe zakenpartners, bestaande relaties verder uit te bouwen en je netwerk te vergroten. Wil jij de mannen van JPC daar graag ontmoeten? Contact ze dan alvast door een mail te sturen naar projects@jordex.com of een belletje te geven op +31(0)10 303 71 00.

Wij gebruiken cookies. Learn more