Geplaatst op:

Test jouw Incoterms 2020® kennis en doe de quiz!

Internationaal zakendoen vraagt om duidelijke afspraken en dat is precies waarom de Incoterms in het leven zijn geroepen. Toch zijn er vaak onduidelijkheden. Met de quiz van evofenedex kun jij jouw kennis testen.

Uit onderzoek van evofenedex, het kennisknooppunt voor handel en logistiek, blijkt dat bij ongeveer 80 procent van de Nederlandse bedrijven er onduidelijkheid voorkomt over de rechten en plichten die bij de gekozen Incoterms®-regel horen.

Met de test van evofenedex kun je met 10 vragen je zelfkennis testen. Zo weet je meteen waar jij en je collega’s staan. Ze hebben een test voor beginners en voor gevorderden. Aan het einde van de quiz krijg je de score en de juiste antwoorden.

Wil jij de Incoterms 2020® in een handig overzicht? Laat dan onderaan deze pagina op onze website je gegevens achter, dan ontvang je een handige hand-out per post.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen Israël.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more