Geplaatst op:

Wandel op dakniveau door Rotterdam

Nog tot en met 24 juni kun jij Rotterdam bewonderen op dakniveau. Tijdens de Rooftop Walk wandel je over de daken door het centrum van Rotterdam, waarbij het dak van WTC Rotterdam en de Bijenkorf zijn verbonden met een luchtbrug.

Tijdens de route van de Rooftop Walk krijg je meer inzicht in de duurzame mogelijkheden die de Rotterdamse daken te bieden hebben. Van de inzet voor het opwekken van schone energie tot aan hoe waterberging kan helpen bij het reduceren van wateroverlast in de stad. Daarnaast doet de stad er alles aan om een betere luchtkwaliteit te creΓ«ren met groene daken, welke tevens voor verkoeling zorgen tijdens extreem warme zomerdagen.

Maar bovenal geniet je de gehele route van mooi uitzicht over de havenstad. Boek hier je tickets en bewonder Rotterdam op een unieke manier.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more