Geplaatst op:

Wereldhavendagen; onderdeel van het Jordex relatieprogramma

De 42e editie, Rotterdam gekleurd in het thema 'MariTeam' en 345.000 bezoekers; het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland, de Wereldhavendagen, was opnieuw een succesvol evenement!

Het eerste weekend van september stond Rotterdam in het teken van de Wereldhavendagen. Met de vele activiteiten op de kade, de demonstraties op het water en de excursies heeft het publiek massaal de weg naar het evenementengebied gevonden.

Dit jaar stond het evenement in het teken van het thema MariTeam. Daarmee wilde de organisatie de samenwerking van de mensen in de haven in het zonnetje zetten.

Ook bij Jordex behoort dit evenement tot het relatieprogramma. Naast een unieke vaartocht langs het festivalterrein, zijn we aangemeerd bij de eerste drijvende boerderij, de Floating FarmΒ in Rotterdam.Β De plek waar duurzaamheid en innovatie voorop staan en gezonde, dagverse voedingsmiddelen geproduceerd wordenΒ in steden, dichtbij de consument!

Binnen ons relatieprogramma organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen, omdat we graag een persoonlijke relatie opbouwen met onze relaties. Bij het selecteren van deze evenementen zorgen we voor een variatie van verschillende soorten evenementen, die met name sport en haven gerelateerd zijn.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more