Geplaatst op:

Werken bij Jordex

Tijdens de zomervakantie hebben wij niet stilgezeten. Ons enthousiaste team is uitgebreid met vijfΒ nieuwe collega's; Romy, Michelle, Justin, Melissa en Mariska. En, we zoeken nog meer versterking!

Vacatures Op dit moment hebben wij vier openstaande vacatures. Er hebben al veel kandidaten gereageerd, maar de sluitingsdata zijn nog niet voorbij. Ben je geΓ―nteresseerd in één van de functies of weet je iemand die perfect in het functieprofiel past? Stuur dan een berichtje naar Bianca Klapwijk – bk@jordex.com.

Romy BuitelaarΒ (25 jaar) is per 3 juli toegevoegd aan het Customer Service team. Na haar opleiding aan het STC heeft zij nog een aantal aanvullende cursussen gevolgd. Romy is sportief en houdt o.a. van motorrijden.

Michelle Streefkerk (22 jaar) heeft haar afstudeerscriptie voor de opleiding Communicatie uitgevoerd bij Jordex en is per 1 augustus in dienst als Communicatie Advisor. Samen met Lotte zal zij alle interne en externe communicatie verzorgen enΒ tijdens een voetbalwedstrijd van Sparta kun je Michelle ook achter de bar aantreffen.Β Ook Michelle is erg sportief en doet regelmatig aan crossfit trainingen mee. Sinds een paar weken verzorgt zij de wekelijkse β€˜β€™lunchwalk’’ bij Jordex.

Justin van Gelder (24 jaar) is op 20 juni gestart en versterkt het team van de Import Department. Justin is geen onbekende van Jordex; hij heeft eerder stage gelopen en als oproepkracht gewerkt. Nu hij zijn diploma van het STC op zak heeft, kan hij fulltime aan de slag met de inkomende transporten. Justin is een echte Feyenoord-fan en bezoekt alle thuiswedstrijden. ’s Avonds is hij regelmatig in de fitness te vinden.

Melissa Zuidam (22 jaar) heeft in juni haar opleiding Office Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Melissa ondersteunt als assistent Office Manager het management op allerlei gebieden. Zij kent Jordex door haar stage en heeft als oproepkracht gewerkt. De grootste hobby van Melissa is haar paard Wietske.

Mariska Wesdijk (31 jaar) ondersteunt sinds een paar maanden het Customer Service Department. Zij combineert het werk met de opvoeding van haar kinderen. Mariska vindt het leuk om met familie en/of vrienden af te spreken en houdt van lekker eten.

We wensen alle nieuwe medewerkers veel succes bij Jordex!

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more