Geplaatst op:

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

De afgelopen jaren heeft CEO Ruud Maaskant zijn verjaardag in de Alpen gevierd tijdens de Alpe d’HuZes. Dit jaar valt de eerste donderdag van juni later, waardoor hij de kaarsjes thuis mag uitblazen en hij daarna vertrekt naar Frankrijk. Met zijn enthousiasme en de blijvende strijd tegen kanker krijgt hij versterking van COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat. Samen met het team van de Rotterdam Fund Racers, een initiatief van een aantal vrienden en bevriende relaties uit het Rotterdamse bedrijfsleven, willen zij de koers hard maken.

In de aanloop naar de Alpe d’HuZes hebben de Rotterdam Fund Racers al een aantal fundraising evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor het KWF. In maart een padeltoernooi, april een charity diner en in mei een golfdag waarmee ze een bedrag van bijna € 200.000,- hebben opgehaald. Naast het steunen van het goede doel, hebben wij deze evenementen ingezet om te investeren in onze relatie met klanten en een leuke dag met hen te beleven.

Op donderdag 6 juni gaan Ruud, Wesley, Rory, Gerben en de Rotterdam Fund Racers zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen. Via de Alpe d’HuZes app kun je hen bij iedere beklimming volgen. Hieronder vind je de actiepagina’s van de mannen van Jordex waar je ze nog een (extra) duwtje in de rug kunt geven.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/RuudMaaskant7345 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/WesleyLems18852 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/RoryLems18830 https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/GerbenLangstraat18831

Wij gebruiken cookies. Learn more