Geplaatst op:

Beursagenda MENA regio najaar 2017

Dit najaar is er in de MENA regio weer een aantal grote beurzen die interessant kunnen zijn voor diverse Nederlandse topsectoren. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

8 - 11 oktober 2017 - Saudi Agriculture - Riyadh De Saudi Agriculture beurs wordt al 35 jaar in Saoedi-ArabiΓ« gehouden, waar elk jaar weer veel Nederlandse bedrijven staan. Deze agricultuur beurs wordt tegelijk gehouden met de Saudi Agro-Food en Saudi Food Pack. Dit jaar ligt de focus op de organische agricultuur. Kijk voor meer info op: http://saudi-agriculture.com/.

23 - 26 Oktober 2017 - Saudi Build - Riyadh De 29e editie van de Saudi Build is de belangrijkste en grootste bouwhandel beurs in Saudi ArabiΓ«. De infrastructuur staat in deze regio hoog op de agenda, aangezien er veel bouwprojecten zijn of gaan komen. Kijk voor meer informatie:Β  http://saudibuild-expo.com/default.

31 Oktober - 2 November 2017 - Gulfood Manufacturing - Dubai De Gulfood Manufacturing in Dubai staat in het teken van verpakkingen en ingrediΓ«nten voor de voedsel industrie. Kijk voor mee info op: http://www.gulfoodmanufacturing.com/.

13 - 17Β  November - ADIPEC – Abu Dhabi De ADIPEC is de grootste olie en gas beurs en conferentie van het Midden-Oosten die jaarlijks in Abu Dhabi wordt gehouden. Deze beursΒ verwelkomt honderden sprekers, duizenden exposante bedrijven en tienduizenden professionals uit de hele wereld. Kijk voor meer info op: https://www.adipec.com/.

26 - 29 november - Big 5 - Dubai De Big 5 is de grootste bouw- en constructiebeurs in het Midden-Oosten die vanuit diverse uithoeken goed wordt bezocht. De bouwprojecten lijken na de crisis in het Midden-Oosten langzaam weer toe te nemen. Kijk voor meer info op: https://www.thebig5.ae/.

12 - 14 December 2017 - Sial Middle East - Abu Dhabi De Sial Middle East wordt voor de 8e keer georganiseerd in deze regio. Deze beurs richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, drank en hospitality, waar het Holland Paviljoen tevens te vinden is. De Sial beurs vindt zich niet alleen plaats in Abu Dhabi, maar ook in AziΓ« en Europa. Kijk voor mee info: http://sialme.com/

12 - 14 DecemberΒ  2017 - Iranimex - Kish Island De Iran International Maritime Industries Exhibition is de enige maritieme beurs in Iran en wordt voor de 19e keer gehouden. Europoort Rotterdam is de officiΓ«le partner van deze beurs. Nu de sancties zijn opgeschort is de interesse in deze beurs toegenomen. Het Holland Paviljoen is tevens aanwezig. De beurs vindt plaats op Kish Island (Kish Economic Free Zone), wat reizen voor internationale bezoekers een stuk makkelijker maakt. Kijk voor meer info op: http://maritimetechnology.nl/events/iranimex-2017/

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more