Geplaatst op:

Blog Celeste: AdiΓ³s naar Colombia

Deze maand neem ik samen met mijn collega Rutger de Bos deel aan de Agrofuturo beurs in Colombia. Een mooie kans om zowel de Colombiaanse markt als het bedrijfsleven te verkennen als u het mij vraagt!

Colombia heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de meest kansrijke landen van Latijns-Amerika. Het negatieve imago van Colombia wordt langzaam maar zeker vervangen door de mogelijkheden die het land biedt op zowel het zakelijke als toeristische gebied. Wij vinden het bij Jordex hoog tijd om naar Colombia af te reizen!

De Agrofuturo beurs wordt als één van de belangrijkste beurzen van de agro-industrie in Latijns-Amerika beschouwd, waar bedrijven uit onder andere de tuinbouwsector, de dierlijke productiesector en agrotechnologie samenkomen. De beurs vindt van 22 tot en met 24 augustus plaats in de Colombiaanse hoofdstad BogotÑ. Samen met diverse Nederlandse bedrijven vertegenwoordigen wij Jordex vanuit het Holland Paviljoen.

Nu we namens Jordex afreizen naar het Zuid-Amerikaanse Colombia willen we van de mogelijkheid gebruikmaken om tevens onze Colombiaanse agent te bezoeken. Daarbij staan er meerdere bedrijfsbezoeken op de planning.

Bent u actief of geΓ―nteresseerd in de Colombiaanse markt? Wij staan open voor suggesties voor deze reis! Mocht u daarnaast specifieke vragen op het gebied van import, export of cross trade hebben, die ik mogelijk uit kan zoeken, dan ga ik graag voor u aan de slag! Laat het mij weten via celeste.flores@jordex.com of telefonisch via 010-3037305.

Houd mijn volgende blog in de gaten waarin ik verslag zal doen over onze ervaringen in Colombia!

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more