Geplaatst op:

De beste prestaties tijdens Harbour Run 2017

Hardlopen door het haventerrein, klauteren over containers en worstelen doorΒ vele havenattributen. Een bijzondere ervaring, want de obstacle run biedt toegang tot gebieden die normaal gesproken niet publiekelijk toegankelijk zijn!

Het begrip in de Rotterdamse haven, de Harbour Run, vond afgelopen zondag 8 oktober plaats.Β Tijdens de jubileumeditie werd het 10-kilometerslange parcour onderbroken door maar liefst 33 obstakels.Β  Mede dankzij de wekelijkse trainingen bij Jordex waren onze deelnemers voorbereid en hebben zij stuk voor stuk het beste van zichzelf laten zien.

Desondanks blijven de hindernissen gedurende de run een uitdaging. De meest verrassende obstakels zijn we tegen het lijf gelopen; van tijgeren onder een laaghangend net tot aan de hoogste beklimmingen over natte wanden. Wij kijken terug op een spectaculaire en plezierige dag!

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more