Geplaatst op:

Gulfood

Gulfood is 's werelds grootste jaarlijkse voedingsbeurs en wordt dit jaar gehouden in het Convention and Exbitition Centre in Dubai. Tijdens Gulfood kunt u van alles te weten komen over producten in de volgende categorieΓ«n;International . De Gulfood is in het Midden-Oosten de meest toonaangevende internationale vakbeurs voor voedingsmiddelen, non-alcoholische dranken en gerelateerde sectoren. De internationale belangstelling om aan deze 5 daagse beurs deel te nemen is nog steeds overweldigend.

Op dit vierdaagse evenement tonen internationale merken hun nieuwste producten en diensten op gebied van voedsel en dranken. Bezoekers kunnen kennis maken met leveranciers, nieuwe gerechten proeven en meer te weten komen over de nieuwste culinaire trends. De Gulfood Conference biedt ook een aantal leiders in de industrie die lezingen geven over van alles, van openbare gezondheid tot de nieuwste voedselproductietechnologie.

25e keer georganiseerd

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more