Geplaatst op:

Het gezicht achter de financiΓ«le afdeling van Jordex Global

Met acht man sterk staat Jordex Global voor u klaar in de Verenigde Arabische Emiraten. Perlita is werkzaam op het Finance Department, maar hoe ervaart zij deze rol binnen de organisatie? Tijd voor een interview met Financial Administration Assistant Perlita Bihag.

Kun je ons meer vertellen over jouw rol binnen Jordex Global? Ik werk op de financiΓ«le afdeling in Abu Dhabi, het regionale hoofdkantoor van Jordex Global. Mijn functie omvat uit een grote verscheidenheid aan dagelijkse taken, ik beheer het volledige financiΓ«le proces van A tot Z. Dagelijkse taken zoals het beheren van crediteuren, debiteuren, ouderdomsanalyses en cashflow prognoses etc. De nauwe samenwerking met alle medewerkers in het bedrijf geeft mij veel voldoening, vooral wanneer alles op rolletjes loopt dankzij de teaminspanning die wij leveren.

Hoe bedien je de klant dagelijks binnen jouw rol? Klanttevredenheid is een van onze belangrijkste speerpunten, maar wij gaan nog een stap verder. Dit geldt ook voor de financiΓ«le afdeling. Natuurlijk is er een dunne lijn tussen klanttevredenheid en de afspraken die wij maken met onze klant. Een goede balans tussen beiden is essentieel.

Hoe zou je het bedrijf en de cultuur van Jordex Global omschrijven? Bij Jordex werken we met collega's van verschillende achtergronden en culturen. Jordex Global is een plek die ruimte biedt aan en waardering heeft voor alle diversiteiten en die de verschillende achtergronden als team sterker weet te maken. Werken bij het bedrijf heeft me geholpen om vaardigheden te ontwikkelen en zakelijke relaties op te bouwen met mensen van over de hele wereld. De beste manier om de cultuur binnen Jordex te omschrijven is: work hard and play hard.

Wat maakt jouw werk leuk? Ik voel een grote voldoening als ik tegen een deadline aanloop en ik maar één kans heb om het goed te doen en het beter blijkt uit te pakken dan we verwacht hadden. Ook heb ik een manager die dagelijks een blijk van waardering toont, wat mij vrolijk maakt.

Ik heb vernomen dat jullie op zoek zijn naar een directe collega binnen jouw team. Kun je ons meer vertellen over de vacature? Klopt, Jordex groeit door en meer klanten betekent meer werk! We zijn op zoek naar een administratief/financieel medewerker om ons team te versterken. Hij of zij zal bijdragen aan ons klantgerichte service en moet een grote hulp zijn bij het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Hiermee kunnen we ons meer richten op de commerciΓ«le aspecten van de organisatie en andere vooraf gedefinieerde taken.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more