Geplaatst op:

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Vijf jaar geleden ruilde onze Jan Dits de Maas in voor de grachten, het Songfestival voor SAIL, de stad van Paul de Leeuw voor de stad van André Hazes, 010 voor 020 en containerschepen voor vliegtuigen om Jordex Air Cargo op te richten. Er is één ding dat hij nog altijd in zijn hart draagt, zijn liefde voor Feyenoord. Het beeld wat heerst van een Amsterdamse dandy heeft Jan nooit aangenomen. Hij doet zijn werk nog steeds met opgestroopte mouwen, één van de redenen voor het succes van de afgelopen jaren. Zo kijkt Jan terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

𝑡𝒂𝒂𝒔𝒕 π’π’π’“π’Žπ’‚π’π’† π’›π’†π’π’…π’Šπ’π’ˆπ’†π’ 𝒅𝒐𝒆𝒏 π’‹π’–π’π’π’Šπ’† 𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒑𝒓𝒐𝒋𝒆𝒄𝒕𝒆𝒏. 𝑾𝒂𝒕 π’Šπ’” 𝒉𝒆𝒕 π’ˆπ’‚π’‚π’‡π’”π’•π’† 𝒑𝒓𝒐𝒋𝒆𝒄𝒕 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 π’‚π’‡π’ˆπ’†π’π’π’‘π’†π’ 𝒋𝒂𝒂𝒓? Naast dat we heel veel exclusieve auto’s naar het Midden-Oosten hebben gevlogen, hebben we een bijzonder project naar Nieuw-Zeeland gedaan. Een stuk machinery van 12 meter lang, 2,30 meter breed en 1,80 meter hoog hebben we in Amsterdam geladen en via Singapore naar Melbourne gevlogen. Door de exceptionele afmetingen kon het stuk niet normaal geladen worden, maar ging dit met een speciale nose loader, dus via de neus van het vliegtuig. Vanaf Melbourne is het stuk per truck naar de eindbestemming gebracht.

𝑢𝒑 π’˜π’†π’π’Œ 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔 𝒃𝒆𝒏 𝒋𝒆 𝒉𝒆𝒕 π’Žπ’†π’†π’”π’• 𝒕𝒓𝒐𝒕𝒔? In 2022 kwamen we als grote nieuwkomer in de IATA Top-100 binnen. DΓ© ranking in de luchtvrachtsector. Met een volumestijging van 27%, wat goed is voor bijna 300 ton, is ons luchtvrachtkantoor in 2023 weer tien plaatsen gestegen. Volgende maand komt de lijst van 2024 uit, waarin we verwachten de lijst weer hogerop te beklimmen. De snelle groei is bevorderd door onder andere het aantal projectladingen en foodstuff zendingen. Voor Foodstuff zendingen faciliteren wij koel en/of vriesopslag om vervolgens deze temperatuur gecontroleerde goederen, die door hun beperkte houdbaarheid snel en betrouwbaar transport verlangen, op het juiste moment via de lucht te versturen.

π‘Ύπ’†π’π’Œπ’† π’Žπ’Šπ’‹π’π’‘π’‚π’π’†π’ π’Œπ’–π’π’π’†π’ π’˜π’† 𝒅𝒆 π’Œπ’π’Žπ’†π’π’…π’† π’—π’Šπ’‹π’‡ 𝒋𝒂𝒂𝒓 𝒗𝒂𝒏 𝑱𝒐𝒓𝒅𝒆𝒙 π‘¨π’Šπ’“ π‘ͺπ’‚π’“π’ˆπ’ π’—π’†π’“π’˜π’‚π’„π’‰π’•π’†π’? Naast een verdubbeling van het team willen we onze klantportefeuille uitbreiden met mooie kwalitatieve en leuke klanten. Klanten die bij het Jordex DNA passen en waar we trots op kunnen zijn. Een plaats in de top-50 van de IATA top-100 staat ook hoog op onze verlanglijst.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more