Geplaatst op:

Jordex Global viert derde verjaardag

Van de zomer vierde Jordex Global, Abu Dhabi alweer haar derde verjaardag. Tijd voor een gesprek met General Manager, oud Jordex Shipping Outside Sales, Dennis Noordijk!

Ondanks dat de markt inkrimpt, blijven we groeien. Eind 2017 zijn we verhuisd naar een groter kantoor en momenteel zitten we bijna opnieuw aan onze grens. Naar verwachting zullen we volgend jaar opnieuw moeten verhuizen.

Dit jaar hebben we twee nieuwe collega's mogen toevoegen aan ons team. Perlita Bihag die de financiΓ«n verzorgt en Nipin Nawaz, verantwoordelijk voor export en cross trade transacties.

Nieuwe collega's vinden die relevante werkervaring hebben, gedreven zijn en in het team passen, is niet makkelijk. In de VAE is het nog net wat lastiger. Door de grote vraag naar werkgelegenheid ontvang je honderden CV's. Om deze te screenen en de juiste fit voor het bedrijf te vinden is een uitdaging. Op dit moment hebben we nog steeds een vacature open voor Sales Manager die hopelijk snel ingevuld wordt.

Voor 2019 hebben we opnieuw ambitieuze plannen. Hopelijk kunnen we samen met onze bestaande klanten doorgroeien!

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more