Geplaatst op:

Jordex kleurt in nieuwe stijl

Leuk nieuws! Wij hebben onze huisstijl in een nieuw, fris en eigentijds jasje gestoken. Vanuit de behoefte uniformiteit uit te stralen door alle Jordex kantoren, hebben we onze huisstijl herzien en een nieuw logo ontworpen die alle entiteiten vanaf nu zullen dragen.

De nieuwe Jordex huisstijl wordt ondersteund door een kleurenpalet van blauw en zwart als primaire kleuren, oranje als contrasterende kleur en een "touch of" goud voor de details in onze uitingen. Kleuren die positiviteit, vertrouwen, innovativiteit, succes en kracht uitstralen, waar wij ons aan kunnen meten en die weerspiegelen wie de gezichten van Jordex zijn. Een leuk aanvullend feitje is dat onze contrasterende kleur oranje uit de huisstijl tot één van de favoriete kleuren behoort van zowel mannen als vrouwen.

Hiermee is het onderstaande Jordex kleurenpalet tot stand gekomen, waar u al een glimp van hebt kunnen opvangen via onze socials, website en in onze e-mailondertekeningen. Vanaf nu zullen wij stapsgewijs alle uitingen die u van ons kent kleuren naar de nieuwe stijl. U hebt de primeur van onze eerste nieuwsbrief in de nieuwe stijl!

Jordex heeft de laatste vijf jaar een aantal nieuwe kantoren geopend. Via onze socials houden wij u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen uit de wereld van transport en logistiek en posten we content die de interne betrokkenheid van Jordex weergeeft. De uitbreiding met nieuwe kantoren heeft het dienstenpakket van Jordex verbreed, allen met hetzelfde Jordex DNA. We zullen onze Nederlandse social kanalen dan ook centraliseren tot één kanaal. Volg ons nu op Jordex via LinkedIn, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het nieuws met betrekking tot alle logistieke ontwikkelingen en oplossingen.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more