Geplaatst op:

Jordex koppel Zesdaagse bekend

Het grootste indoor wielerspektakel van Nederland bestaat 40 jaar. Tijdens deze jubileumeditie prijkt het nationale jonge belofte koppel, - Vincent Hoppezak en Philip Heijnen - met het Jordex logo op de baan.

Hoppezak is geen onbekende van ons. Vorig jaar reed de 24-jarige samen met de Italiaanse sprinttopper Elia Viviani voor Jordex. Met succes, want op dag vier namen ze de leiding, waarna ze op dag vijf in dΓ© gele trui aan de start verschenen.

Met de 23-jarige Philip Heijnen, Nederlands kampioen achter de derny, aan zijn zijde zijn ze tot nu toe het jongste, maar veelbelovende elite koppel van 2023. Heijnen tackelde vorig jaar Niki Terpstra en Elia Viviani in de strijd achter de iconische brommertjes.

De wielrenners hebben al eerder hun krachten gebundeld en behaalden in 2021 als koppel een bronzen medaille op het EK voor renners onder de 23 jaar (U23). Bij voorgaande edities van de Zesdaagse verschenen ze op de baan tijdens de Talent Cup en in 2022 maakten ze afzonderlijk hun debuut bij de elite.

Tijdens de Wooning Zesdaagse komen elk jaar de beste baanwielrenners van de hele wereld bij elkaar in Rotterdam Ahoy. Dit jaar vindt het zesdaagse wielerspektakel van 12-17 december plaats.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more