Geplaatst op:

Jordex viert vitaliteitsweek

Op 19 november zullen wij als Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2017 het stokje overgeven aan de winnaar van 2018. Om dit jaar af te sluiten organiseren wij voor onze medewerkers de Vitaliteitsweek. Een week waarin energie, gezondheid en geluk voorop staan.

Om onze medewerkers te inspireren de vitale levensstijl door te trekken, bieden wij in de Vitaliteitsweek een tiental vitale activiteiten. Van 12 t/m 16 november worden er naast de standaard sportlessen, die er wekelijks in onze inpandige sportschool worden gegeven, nieuwe lessen en clinics gegeven. Van energieke tot aan ontspannende lessen.

Zo is de week van start gegaan met een energieke crossfit work-out en een judoclinic gegeven door niemand minder dan voormalig wereldkampioen judoka Dennis van der Geest. Ook aan een work-out met een hoge fun-factor is gedacht; Bungee Super Fly. Door sporten gaat net als je gezondheid ook je concentratie, balans, coördinatie en weerbaarheid vooruit. Een van de sportlessen waarin dit allemaal zit, is thai-kickboksen.

Naast deze conditionele sporten is er ook tijd voor ontspanning, wat ook resulteert in een energiek gevoel. In een les Power Yoga worden krachtige en fysieke oefeningen beoefend die je sterker en leniger maken, maar tevens een betere conditie opleveren. Tijdens een stoelmassage kunnen de spieren worden losgemaakt en in een food workshop leren de collega's lekkere en gezonde gerechten bereiden, die in een handomdraai klaar zijn.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen Israël.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more