Geplaatst op:

Jordex zet haar diensten in voor goed doel

In samenwerking met onze relaties hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan de verschepingΒ van familiehuisjes vanuit China voor de nieuwe campagne van Familiehuis Daniel den Hoed.

Familiehuis Daniel den Hoed voert een campagne om mee te sparen voor een nieuw Familiehuis. Door donatiehuisjes te plaatsen op de toonbanken van winkels, verenigingen en horecagelegenheden willen zij zoveel mogelijk geld ophalen.Β Donaties die worden opgehaald via deze familiehuisjes maken het mogelijk om een nieuw en groter familiehuis op te zetten.

Jordex zet zich graag in voor goede doelen. Wij voelen ons betrokken met onze medemens en benutten daarom graag onze diensten voor mensen die hulp kunnen gebruiken.Β Met medewerking van onze Chinese agent FS China, douaneafhandeling door Customs Support, co-loader Famous Pacific Shipping Rotterdam en transportbedrijf Tunderman hebben wij een helpende hand geboden zodat deze stichting de campagne kan realiseren.

Het Familiehuis Daniel den Hoed biedt onderdak aan familieleden van kankerpatiΓ«nten die in het Erasmus MC worden behandeld. Familieleden kunnen hierdoor dichtbij hun geliefde zijn in zware tijden.Β β€˜Familiehuis Daniel den Hoed kan niet zonder jou’ en daar voelen wij ons medeverantwoordelijk voor.

Wilt u ook een β€˜β€™familiehuisje’’ in uw bedrijf? Stuur dan een mailtje naarΒ info@jordex.com of naarΒ familiehuis@erasmusmc.nl.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more