Geplaatst op:

Kijktip: Onze man in Teheran is terug

Wie heeft journalist Thomas Erdbrink niet gevolgd in de serie ‘Onze man in Teheran’? Drie jaar later neemt hij de kijker weer mee terug naar Iran.

In de afgelopen drie jaar is er veel gebeurd in Iran. Grenzen zouden open moeten gaan en de bevolking zou moeten profiteren van de economische ontwikkelingen. Echter heerst er veel ontevredenheid.

Hoe heeft de bevolking het de afgelopen jaren ervaren en hoe ziet het er nu uit in Iran? Thomas Erdbrink neemt de kijker in de nieuwe vijfdelige serie van ‘Onze man in Teheran’ mee naar het Iran van vandaag. De huidige strijd tussen conservatief en progressief wordt in beeld gebracht door middel van diverse verhalen. Ook oude bekenden uit seizoen 1 komen aan het woord. De serie bestaat uit vijf afleveringen deze keer en is per 15 april te zien op NPO2.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen Israël.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more