Geplaatst op:

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen die met passie werken in de wereld van transport en logistiek. Maak kennis met onze nieuwe talenten Samanta en Quinten.

Samanta Bogers Samanta is een geboren Rotterdammer en wordt ook wel onze motormuis genoemd. Met een dosis financiΓ«le ervaring in de logistiek versterkt zij sinds kort onze afdeling finance. Wanneer Samanta niet aan het werk is, legt zij het circuit graag af op de motor. Zandvoort, Assen en Spa staan nog op haar verlanglijstje.

Quinten Vlug Quinten vervult sinds kort de functie Air Freight Operations Manager bij Jordex Air Cargo in Amsterdam. Na ruim 20 jaar ervaring in de luchtvaart en verschillende rollen te hebben vervuld, hoopt hij zijn plekje te hebben gevonden bij het luchtvrachtkantoor van Jordex. In zijn vrije tijd is Quinten in de sportschool te vinden en zit hij als trouwe supporter van FC Utrecht graag in het stadion.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more