Geplaatst op:

Nieuwe medewerkers; Marianne en Jordy

Per 1 juni jl. is het Jordex-team met twee medewerkers uitgebreid.

Marianne de Graaff is al jarenlang werkzaam in de logistieke sector en kent de diverse facetten van het vak. Door haar kennis en ervaring op customer service en documentatiegebied is zij een welkome aanwinst voor onze Customer Service afdeling. In haar vrije tijd is Marianne druk met haar gezin en katten, gaat ze regelmatig een rondje skaten en staat ze graag in de keuken om lekkere taarten te bakken.

Jordy van Ginkel heeft ook al enkele jaren ervaring in de logistiek als allround expediteur. Deze ervaring neemt hij nu mee om ons Export-team te versterken en onze klanten de beste service te geven. Jordy voetbalt bij VV Smitshoek, houdt van mooie auto’s, reizen en gaat graag skiΓ«n in Oostenrijk. Daarnaast vindt hij wetenschap ook erg interessant.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more