Geplaatst op:

Opgeven is geen optie

Morgen is het zover. Dan zal onze werkgever Ruud Maaskant zijn grootste sportieve uitdaging tegemoet gaan: het trotseren van de Alpe d’Huez.

In de aanloop naar dit evenement heeft hij al een ontzettend mooi bedrag op weten te halen van maar liefst € 20.250,-. Ruud is de donateurs enorm dankbaar. Dankzij u is hij nog gemotiveerder en zal het zo vaak mogelijk beklimmen van de berg een nog grotere uitdaging voor hem zijn.

Samen met het team R'dam Fund Racers, dat is geΓ―nitieerd door de Rabobank, fietsen ze onder het motto 'opgeven is geen optie'. De opbrengst zal geheel gedoneerd worden aan de KWF Kankerbestrijding voor de strijd tegen kanker.

Vele relaties van Ruud hebben een donatie gedaan. Wilt u Ruud ook nog een extra ruggensteun de berg op geven, dan kunt u nog tot en met morgen (2 juni) een donatie overmaken via de actiepagina van Ruud.

"Winnaars geven nooit op en mensen die opgeven winnen nooit"

Blik in dit filmpje terug op vorig jaar toen meer dan 12 miljoen euro werd opgehaald voor de KWF Kankerbestrijding.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more