Geplaatst op:

Overzicht verschoven beurzen Golfregio

Zoals ieder jaar stonden er ook dit jaar veel grote beurzen gepland in de Golfregio. Door de coronapandemie zijn er veel verschoven naar volgend jaar. Bekijk het overzicht.

AgraME is een internationaal B2B evenement met een focus op pluimvee, aquacultuur, horticultuur en innovatieve landbouwmachines en -technologie. Bezoekers komen van elk continent om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De beurs stond dit jaar gepland op 3-5 maart in Dubai, maar is uitgesteld tot 21-22 juni 2021.
Expo 2020 zou dit jaar als eerste land in het Midden-Oosten georganiseerd worden door Dubai. Het wordt gezien als één van de belangrijkste internationale events voor heropbouw van internationale samenwerkingen en handel na de coronacrisis. De Expo 2020 Dubai vindt nu plaats van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022. Ondanks het feit dat het event in 2021 plaatsvindt, blijft de naam Expo 2020.
Ook de Gulfood, β€˜s werelds grootste food and beverage beurs is uitgesteld tot het jaar 2021. Het jaarlijkse evenement is de tentoonstelling die de food en beverage handel in meer dan 120 landen beinvloedt op het gebied van smaak, innovatie en trends. De beurs zal gehouden worden van 7-9 november 2021 in Dubai.
VIV MEA, die al eerder uitgesteld was naar eind augustus/begin september 2020, is nogmaals uitgesteld. De nieuwe beursdata zijn 22-24 november 2021. De beurs vindt plaats in Abu Dhabi en richt zich op bedrijven uit het Midden-Oosten en de Afrikaanse regio. Door de wijzigingen vindt de beurs niet meer gelijktijdig plaats met de GFIA.
Saudi Agriculture and Aquaculture in Riyadh is uitgesteld naar 18-21 oktober 2021. De beursorganisator initieert in samenwerking met de Nederlandse ambassade voor die tijd wel een aantal seminars.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more