Geplaatst op:

Uitgaanstip: SportFilmFestival in Rotterdam

Nog geen plannen voor het weekend? Geniet vier dagen lang van de mooiste sportfilms en documentaires van internationaal niveau tijdens het SportFilmFestival in Rotterdam.

Het SportFilmFestival legt met een artistiek cultureel programma de essentie van de sport bloot. Naast de verhalen op het witte doek worden er onder andere talkshows gehouden met bekende gasten uit de film- en sportwereld.

Voetballiefhebbers kunnen naar 'Het Feyenoord DNA' of 'Ten for a Legend', een film waarin voetballegendes over Roma's nummer 10; Totti vertellen. Speciaal voor de wielrenners onder ons draait er 'Passie voorbij de Cauberg', het bijzondere verhaal van de 52e Amstel Gold Race terwijl Robert de Niro de biografie van wereldkampioen Jake La Motte tot leven brengt. Dit is slechts een greep uit het zeer gevarieerde aanbod. Bekijk het hele programma met bijbehorende tijden op de website van SportFilmFestival.

Het SportFilmFestival vindt plaats van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 aprilΒ op de Kop van Zuid met LantarenVenster als centrale locatie.

Laatste nieuws

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more