Geplaatst op:

Welkom aan boord

De uitbreiding van onze dienstverlening vraagt ook om een uitbreiding van personeel. Deze maand stellen we je graag voor aan een vijftal nieuwe collega's.

Damian van Hagen - Assistant Account Manager Met de ambitie door te groeien tot accountmanager, is Damian gestart als Assistant Account Manager op de import. Damian is in zijn vrije tijd in de sportschool of langs het voetbalveld te vinden, staat het liefst vooraan op een feestje en brengt graag tijd door met vrienden en familie.

Aron Verboon - Customs Specialist Met 12 jaar ervaring als douane declarant en alle activiteiten rondom douane documentatie is Aron binnen Jordex Customs & Compliance, ons onlangs geopende douanekantoor, verantwoordelijk om de douaneafhandeling voor import op te zetten. In de vrije tijd voetbalt Aron graag en brengt hij zoveel mogelijk tijd door met zijn gezin of vrienden. Als hij moet kiezen tussen een zonvakantie of wintersport staat wintersport voorop.

Wessel Wempe - Air Freight Operations Wessel is onze nieuwe collega bij Jordex Air Cargo. Met ruim 3 jaar ervaring in de luchtvracht vervult hij hier de rol als Air Freight Operations voor zowel import als export. Om de balans te houden drinkt Wessel graag een biertje met vrienden buiten werktijd, maar is hij ook regelmatig in de sportschool te vinden. Van een potje gamen is hij ook niet vies.

Astrid Timmer - Customer Service Representative Astrid versterkt sinds vorige maand onze Customer Service afdeling. Met ruim 20 jaar ervaring in de logistiek is zij een oude rot in het vak. Ook buiten werktijd is Astrid een bezig bijtje en doet ze zoveel mogelijk leuke dingen.

Kateryna Pavlova - Customer Service Representative Kateryna is onze nieuwe collega met een speciaal verhaal. Gevlucht vanuit OekraΓ―ne staat ze aan de start van een nieuw leven in Nederland. Meer weten over Kateryna? Lees hier haar gastblog.

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more