Geplaatst op:

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak ze!

Negen afdelingen, alle een eigen kerstboom en vijf dagen de tijd om deze zo mooi, creatief en bijzonder mogelijk op te tuigen. Dat was de Jordex Kerstbomenchallenge voor het goede doel!

Al jaren kiezenΒ wij ervoor om ons budget voor kerstgeschenken een maatschappelijke bestemming te geven. De Nordmannen zijn geleverd door Stichting Taai en namens de winnende afdeling wordt er een donatie van € 2.500 gedaan. Het andere deel van ons budget van €10.000 gaat naar de Stichting Rotterdam Fund Racers. Als dat geen ultieme kerstgedachte is?

Stichting Taai,Β omdat CF te genezen moet zijn!Β Een levensverwachting van veertig tot vijfenveertig jaar is waarΒ Cystic Fibrosis (CF), ook wel Taaislijmziekte patiΓ«nten het op dit moment mee mogen doen. Er worden stappen gezet, maar de tijd tikt verder en juist tijd is zo kostbaar voor CF-patiΓ«nten.

Sport verbroedert. Met deze missie organiseert deΒ StichtingΒ Rotterdam Fund RacersΒ (sport)evenementen om geld op te halen voor kanker-gerelateerde goede doelen. Een initiatief van bevriende relaties uit het Rotterdamse bedrijfsleven die vanuit hun hart iets terug willen doen voor de samenleving.

Bedankt voor jouw loyaliteit, vertrouwen en de fijne samenwerking. In 2022 staan we weer voor je klaar. Samen met jou maken wij de gewone momenten graag bijzonder!

donderdag 04 juli 2024

Logistieke begrippen en afkortingen deel VII

De meeste goederen die wereldwijd vervoerd worden over zee, gaan in standaard 20FT en 40FT containers. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende types co

dinsdag 02 juli 2024

Uitbreiding team Jordex: Dion en Jordan

Vorige maand hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dion Maat is als accountmanager op onze exportafdeling gestart en Jordan Bakker operationeel

dinsdag 02 juli 2024

Houthi's blijven zeeschepen aanvallen

Sinds november vallen de Houthi’s de internationale scheepvaart in de Rode Zee aan als steunbetuiging voor de Palestijnen in hun strijd tegen IsraΓ«l.

dinsdag 02 juli 2024

Jordex Air bestaat 5 jaar!

Zo kijkt Jan Dits (General Manager) terug op het afgelopen jaar en dit kun je de volgende 5 jaar van hem en zijn team verwachten!

dinsdag 02 juli 2024

Capaciteit Panamakanaal weer verhoogd

Vanaf 5 augustus komt er een extra boekingsslot voor het Panamakanaal en wordt de toegestane diepte in de Neopanamax-sluizen verhoogd.

donderdag 27 juni 2024

Storingen douanesystemen

De meest gebruikte douanesystemen (DMS, AGS en NCTS) lagen er de afgelopen maanden herhaaldelijk uit. De Douane werkt aan een noodprocedure.

dinsdag 04 juni 2024

Record capaciteit vloot megacontainerschepen

De internationale vloot van containerschepen is een nieuwe mijlpaal gepasseerd. De 186 megacontainerschepen zijn samen goed voor 4 miljoen teu.

dinsdag 04 juni 2024

Alpe d'HuZes '24: zo zeker als tweemaal twee vier is

CEO Ruud Maaskant, COO Wesley Lems en JPC directors Rory Lems en Gerben Langstraat gaan samen met het team van de Rotterdam Fund Racers de koers hard maken.

Wij gebruiken cookies. Learn more